Kaukolämpötyöt Tuusulasta

Toteutukset ammattitaidolla Uudellamaalla

LVI Wikos Oy toteuttaa kaukolämpötyöt uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Kaukolämpötyöt saat meiltä asiantuntevasti ja aikataulussa pysyen. Kaukolämpö soveltuu erikokoisten ja -tyyppisten kiinteistöjen lämmitykseen. Rakennuksen valmistusvuodella ei ole väliä, joten kaukolämpötyöt voidaan toteuttaa niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Toteutamme kaukolämpöjärjestelmien asennukset ja huollot muun muassa Tuusulassa ja koko Uudenmaan alueella.

Vankka ammattitaito näkyy järkevänä hinnoitteluna ja sujuvana palveluna.

Onko kiinteistössäsi vanhentuneet kaukolämpölaitteet?

Tilaa ilmainen kaukolämpöjärjestelmän kuntotarkastus! Kaukolämpölaitteet tulisi uusia 20 - 25 vuoden välein. Toteutamme vanhojen kaukolämpölaitteiden huollot ja uusimiset ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Teetä kaukolämpötyöt kokeneella tekijällä – kaukolämpö kannattaa!

Kaukolämpö on asujalle vaivaton ja edullinen tapa lämmittää talous. Kaukolämmöllä lämmität tilat tasaisesti, eli käyttövesi ja lämmitys toimivat miellyttävästi halutulla tavalla. Energiamuotona kaukolämpö on varsin vaivaton säästäen energiaa ja ympäristöä. Kerromme mielellämme lisää kaukolämmöstä, siihen siirtymisestä ja käytöstä.

Huollot ja asennukset testauksineen:

  • Pumput
  • Varolaitteet
  • Venttiilit
  • Säätölaitteet
  • Paine- ja lämpömittarit
  • Eristeet

Pyydä ilmainen kuntoarvio!

LVI Wikos Oy toteuttaa kaukolämpötyöt muun muassa omakotitaloihin ja taloyhtiöihin edullisesti. Tilaa ilmainen kuntoarvio tai pyydä tarjous kaukolämpöön siirtymisestä. Kartoitamme kohteesi ja kerromme mielellämme tulevasta toteutuksesta lisää. Toteutamme kaukolämpötyöt Uudellamaalla.

Pyydä tarjous!

LVI-palvelu LVI Wikos Oy toteuttaa LVI-työt, putkiremontit ja kaukolämpötyöt omakotitaloihin ja taloyhtiöihin Tuusulan ja Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse